Over ons

Over Lazy Tours Vliegvakanties

Reisbureau Lazy Tours heeft voor u een schitterend aanbod van vakanties naar vele topbestemmingen in Europa en Noord-Afrika.

Bij Lazy Tours boekt u een vakantie naar de Canarische Eilanden, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Kroatië, Portugal, Spanje, Egypte, Tunesië, Cyprus of Malta. Of u nu een kort weekje er tussenuit wilt of lekker lang wilt genieten van een vakantie naar de zon.

Lazy Tours biedt de mogelijkheid om te vertrekken vanaf regionale luchthavens als Groningen, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Amsterdam. Daarnaast bieden wij de informatie om vanaf diverse goedkope luchthavens in Duitsland te vertrekken. Probeer ook eens een vertrek vanaf luchthavens als Weeze, Düsseldorf, Bremen, Dormund of Keulen en kijk hoeveel u bespaart.

Lazy Tours Vliegvakanties weet waar het om gaat, namelijk een plezierige en onbezorgde vakantie. Een vakantie die u kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod. Met Lazy Tours Vliegvakanties heeft u volop keuze uit hotels en appartementen op uw favoriete vakantiebestemming. Stuk voor stuk voorzien van het door u gewenste comfort. Uw vervoer is goed geregeld. U ziet, Lazy Tours Vliegvakanties is verrassend volledig!

Met Lazy Tours Vliegvakanties onbezorgd op vakantie… goed geregeld en altijd de voordeligste prijs!

Veel vakantie, voor weinig geld.
Op de plaats van bestemming, maar ook al bij het bepalen van uw keuze, het boeken van uw vakantie, de reis er naartoe en natuurlijk ook wanneer u eenmaal terug bent: het is van groot belang dat u goed geïnformeerd bent over allerlei zaken die met bijvoorbeeld de voorbereiding, de vlucht en uw verblijf te maken hebben. Wij bieden u deze informatie.

Boeken via internet
Ons aanbod is verrassend, volledig & voordelig. U vindt hier algemene informatie en nuttige vakantietips.

Telefonisch boeken
Natuurlijk is telefonisch boeken ook mogelijk. Lazy Tours Vliegvakanties heeft een eigen reserveringssysteem. Dit zorgt ervoor dat onze ervaren medewerkers direct kunnen nakijken of de door u gewenste reis beschikbaar is. Onze reserveringsmedewerkers kunnen uw reis meteen in ons reserveringssysteem boeken. Als een gewenste vertrekdatum of reisduur niet (meer) beschikbaar is, dan kunnen de reserveringsmedewerkers in het systeem direct een alternatieve vertrekdatum of een alternatieve reisduur voor waarop uw reis wel beschikbaar/boekbaar is.

Lazy Tours Vliegvakanties staat voor een bundeling van deskundigheid en ervaring! Wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Postadres:
Lazy Tours Vliegvakanties

Gedempte Zuiderdiep 2
9711 HG Groningen

E-mail: info@lazytours.nl

Internet:
www.lazytours.nl
www.reizennet.nl
www.goedkoopturkije.nl
www.sunplan.nl
www.studententravel.nl

Overige

Kamer van Koophandel Groningen: 02051947
BTW: NL 2082.67.591.B.02

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign