Hurghada
Hurghada
Een vakantie Hurghada of all inclusive Hurghada boekt u bij Lazy Tours. Hurghada is één van de mooiste badplaatsen in Egypte en ligt aan de Rode Zee. Lange zandstranden, mooie hotels en bij uitstek geschikt om te duiken. Lees meer over Hurghada...

Hurghada

Vakantie Hurghada Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Hurghada of all inclusive Hurghada boekt u bij Lazy Tours. Hurghada is één van de mooiste badplaatsen in Egypte en ligt aan de Rode Zee. Lange zandstranden, mooie hotels en bij uitstek geschikt om te duiken. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Een van de populairste badplaatsen en meeste bezochte vakantiestad van Egypte is Hurghada. Hurghada ligt aan de oostkant van Egypte aan de Rode Zee. De graag bezochte badplaats is een dichtbevolkte stad met aan de kustlijn verschillende ressorts. Vanwege de veelzijdigheid, die in de kustplaatsen van Egypte soms ver te zoeken is, is Hurghada zeer in trek bij de toeristen. Een vakantie Hurghada biedt elke vakantieganger een top vakantie, dat staat garant. Die zekerheid hebt u in Hurghada vanwege het bruisende winkelcentrum, het gezellige nachtleven en de rustiek aan het strand.

 

Transfertijd
Hurghada beschikt over een eigen vliegveld dat een paar kilometer ten zuiden van de stad ligt. Hierdoor duurt de transfer naar uw verblijf in Hurghada niet lang.

 

Centrum Hurghada
Hurghada staat bekend om het levendige centrum. Het winkelcentrum van de stad, zo zult u tijdens uw vakantie Hurghada merken, beschikt over uitgebreide winkels, veel bars en restaurants en de leukste nachtclubs. De stad is behoorlijk ruim opgezet en u zult in uw korte broek en uw T-shirt opvallen tussen alle Egyptenaren in hun gewaad. In de winkels zijn allerlei souvenirs te koop, maar ook leuke kleding, tapijten en typische Egyptische producten. De restaurants bieden lekker vlees aan en het beste vis gevangen uit de Rode Zee.

 

Stranden Hurghada
Hurghada beschikt over allerlei klein minibaaitjes. Vakantiegangers vinden dit heel erg prettig, omdat u tijdens een vakantie naar Hurghada het idee krijgt dat het strand waarop u ligt uitsluitend privé is. Een baai is oogverblindend zo mooi. De palmbomen, het goudgekleurde zand en het kraakheldere azuurblauwe zeewater maken van uw dromen werkelijkheid. Klimaat en weer in Hurghada

 

Uitgaansleven Hurghada
De feestgangers die graag naar Egypte gaan voor hun vakantie zijn in Hurghada helemaal op hun plek. In tegenstelling tot de meeste andere badplaatsen is uitgaan hier wel mogelijk en sterker nog: het is er fantastisch. Hurghada beschikt over veel bars, disco’s en over twee fantastische zeer grote nachtclubs. Een avondje naar het casino behoort ook tot de mogelijkheden in Hurghada. Durft u een gokje te wagen tijdens uw vakantie Hurghada?

 

Activiteiten Hurghada
Snorkelen en duiken
De Rode Zee staat bekend om de lekkere zwemtemperatuur en zijn schoonheid. Tijdens een vakantie Hurghada kunt u kiezen uit verschillende duikscholen voor een prachtige duik op een van de mooiste locaties. In de zee treft u de meest indrukwekkende koraalriffen, scheepswrakken en zeedieren aan. Net als duiken is snorkelen zeer populair vanwege het hoge paradijselijke gehalte diep in zee.

 

Boottocht inclusief glasbodem
Hebt u ooit grote zeedieren zoals schildpadden en dolfijnen in het wild gespot? U kunt dit doen door een duik te nemen in de prachtige Rode Zee. Bent u geen goede duiker of durft u niet onder water te zwemmen, neem dan een boottocht met een glasbodem, zodat u alsnog een blik kan werpen op de onderwaterwereld.

 

Bezienswaardigheden Hurghada
Meerdaagse excursie naar Luxor
Luxor ligt aan de oostkant van de rivier de Nijl en ongeveer 300 kilometer bij Hurghada vandaan. Luxor is een culturele stad en bekend om de Luxortempel ter ere van de god Amon en om de Vallei der Koningen waar het graf van Toetanchamon ligt. Vanwege de afstand is het raadzaam om van een tocht naar Luxor een meerdaagse excursie te maken.

 

Meerdaagse excursie naar de piramides
Wie een vakantie Hurghada boekt zal ongetwijfeld naar de piramides willen. Als je naar Egypte gaat, is dat immers het eerste waar je aan denkt. Omdat die piramides in Caïro liggen, 450 kilometer ten noorden van Hurghada, is het advies om van dit bezoek een meerdaagse excursie te maken. De piramides die nog altijd in redelijke goed staat zijn, zijn de piramides van Gizeh en de piramides van Dashjoer, 25 kilometer ten zuiden van Caïro.

 

Naar Sharm el Sheikh met superjet veerboot
U kunt tijdens uw vakantie naar Hurghada ook nog een bezoekje brengen aan de rijke plaats Sharm el Sheikh. De leukste en snelste manier om dat te doen is met een superjet veerboot. U zult ongeveer anderhalf uur onderweg zijn terwijl u geniet van de prachtige Rode Zee. Eenmaal daar kunt u genieten van de rijkdommen waarin bewoners leven. U kunt die dag lekker zwemmen en genieten van het koraalrif of u trekt de stad in voor een leuk dagje winkelen in het centrum.

 

Wilt u goedkoop naar Hurghada? Boek dan uw vakantie bij Lazytours.nl. Wij berekenen geen boekingskosten en indien u vroeg van te voren boekt kunt u vaak vroegboekkorting krijgen.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign