St. Julians
St. Julians
Vakantie St. Julians en lastminute vakanties naar St. Julians boekt u bij Lazy Tours. De stad ligt ten noorden van de Hoofdstad Valetta aan de prachtige kust en biedt veel uitgaansgelegenheden. Lees meer over St. Julians...

St. Julians

Vakantie St. Julians Prijzen en beschikbaarheid »

Vakantie St. Julians en lastminute vakanties naar St. Julians boekt u bij Lazy Tours. De stad ligt ten noorden van de Hoofdstad Valetta aan de prachtige kust en biedt veel uitgaansgelegenheden. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

St. Julians is een populaire badplaats in het noordoosten van Malta, net iets noordelijker dan hoofdstad Valletta. St. Julians is zeer veelzijdig en daardoor populair onder zowel jong als oud. In de badplaats ligt de wijk Paceville, die bekend staat als het uitgaansgebied van St. Julians. Langs de kust ligt een klein strandje, dus fervente strandliefhebbers kunnen beter naar het westen van Malta reizen voor een lekkere strandvakantie. Kortom: een vakantie Malta is veelzijdig en biedt veel mogelijkheden voor elke toerist die op zoek is naar een onvergetelijke zonvakantie.

 

Transfertijd
Een vlucht vanuit Nederland naar Malta duurt ongeveer drie uur. Het vliegveld van Malta is gevestigd nabij de plaats Luqa en een transfer naar uw vakantie St. Julians is ongeveer tien kilometer verderop. Omdat u door vele plaatsen moet reizen, duurt de rit ongeveer twintig minuten.

 

Centrum St. Julians
Het centrum van St. Julians is heel gezellig en bruist van het plezier. Het is er over het algemeen redelijk druk, dus zeer geschikt voor de vakantiegangers die van shoppen houden. De boulevard knalt van het leven waar u de beste restaurants vindt die het lekkerste eten serveren.

 

Stranden
Stranden zijn tijdens een vakantie St. Julians zeer schaars. Niet alleen daar maar het gehele eiland bestaat voornamelijk uit kale rotsen, zo ook langs de kust. Op bepaalde plekken zijn kleine kiezelstranden te vinden en in het westen van het eiland, bij Golden Bay, liggen wel drie zandstranden in drie kleine baaitjes. Hier staat ook een groot hotelcomplex dus de strandliefhebber kan mogelijk daar zijn vakantie Malta vieren.

 

Uitgaansleven
In St. Julians kan perfect worden gefeest. Er zijn heel veel clubs, kroegen, bars en discotheken te vinden in het centrum van een vakantie St. Julians. Feestgangers kunnen losgaan tot diep in de nacht en bijvoorbeeld de zeer indrukwekkende openluchtdisco bezoeken. In Havana Bar is er hiphop en R&B. In Footloose is het Abba en alle andere klassiekers uit de jaren ’80. En voor degene die lekker wil loungen moet naar 7 Rooms gaan.

 

Klimaat en weer
Een vakantie St. Julians beschikt over een mediterraan klimaat. De weersomstandigheden zijn te vergelijken met die van de Griekse eilanden. Heerlijke warme zomers met temperaturen gemiddeld rond de dertig graden en niet heel veel wind. Naar St. Julians voor een perfecte zomervakantie is zeker een must. Klimaat en weer St. Julians

 

Activiteiten
Boottocht naar Blue Grotto
In het zuidoosten van Malta vindt u de blauwe grotten, beter bekend als de Blue Grotto. Een erg leuk uitstapje, omdat u met de boot de blauwe grotten ingaat. Door de weerkaatsing van het zonlicht ziet een grot er heel indrukwekkend uit. Het is ongeveer een half uur rijden vanaf uw vakantie St. Julians en kost ongeveer zeven euro. In de grotten mag ook worden gedoken. Wie weet wat u allemaal tegenkomt…

 

Boottocht naar Sicilië en Comino
Zeer populair is om tijdens uw vakantie St. Julians naar Sicilië te varen met de boot. Een dag op het grote Italiaanse eiland is altijd gezellig en leuk voor de afwisseling. Gecombineerd met een boottocht van ongeveer twee uur is dit een heerlijke excursie. Een andere boottocht gaat naar Comino. Comino is een eiland ten noordwesten van Malta. Het eiland is prachtig en geniet mooie stranden en een prachtige lichtblauw gekleurde zee. Hier is duiken heel erg populair.

 

Bezienswaardigheden
St. John’s Kathedraal
In de hoofdstad Valletta staat de zeer indrukwekkende St. John’s Kathedraal, die u zeker moet bezoeken. Het immense gebouw is in de 16e eeuw gebouwd en ziet er daarom grauw uit van buiten. Ook om die reden moet u eens naar binnen, want wat u daar ziet is werkelijk adembenemend. Zeer gekleurde bogen en binnenmuren, allen in barokstijl. De entree kost maar een paar Euro en u bent dan een bijzondere ervaring rijker.

 

Grand Masters Palace
In hoofdstad Valletta staat ook het Grand Masters Palace, dat door de ridders voor de grootmeesters is gebouwd. In het paleis staan allemaal harnassen opgesteld en hangt er een tiental vijf meter hoge tapijten van, onder de noemer Les Tentures des Indes. Op de tapijten, die in de belangrijkste kamer ‘The Tapestry Chamber’ hangen, staan afbeeldingen van indianen met paarden, een gestreept paard, een struisvogel, een olifant en zo meer. Vele toeristen zullen de wapenkamer ook erg interessant vinden en ook graag even het binnenplein bezoeken. Een enerverend bezoek is gegarandeerd.

 

Marine Park Malta
Wilt u tijdens uw vakantie St. Julians met dolfijnen zwemmen? Dat kan in het Marine Park op Malta. Behalve shows met dolfijnen, papegaaien en zeeleeuwen is het dus voor u mogelijk om met deze prachtige, lieve zeedieren te zwemmen. Het moge wat kosten, maar zwemmen met dolfijnen wordt over het algemeen als beste levenservaring ervaren. Het is zeer bijzonder om met deze dieren te zwemmen en dit is uw kans om dat te doen!

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign